Ανακοίνωση για την εκδήλωση/συζήτηση το Σάββατο 3/10, ''Τί σημαίνουν τελικά οι εξορύξεις υδρογονανθράκων; ?





Το Σάββατο 3/10 πραγματοποιήθηκε στο Θεατράκι σκάλας εκδήλωση - συζήτηση με τίτλο: ''Τί σημαίνουν τελικά οι εξορύξεις υδρογονανθράκων;'' Η εκδήλωση ήταν αρκετά μαζική. Ο κόσμος, που παρευρέθηκε, συμμετείχε στη συζήτηση που ακολούθησε και εξέφρασε μια πολυφωνία σχετικά με το ζήτημα των υδρογονανθράκων.

Αναδείχθηκαν και αναλύθηκαν η μεγάλη πολεμική και γεωπολιτική κόντρα, μεταξύ Ελλάδας- Τουρκίας, λόγω υδρογονανθράκων, η χρησιμότητα και η μη χρησιμότητα της εκμετάλλευσης των ορυκτών καυσίμων, προτάθηκαν εναλλακτικοί τρόποι διαχείρισης της ενέργειας, καθώς και άλλα πολλά. 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους δύο ομιλητές, Γιάννη Παπαδημητρίου και Σωτήρη Λυκουργιώτη για τις ενδιαφέρουσες και γεμάτες πληροφορία εισηγήσεις τους, καθώς δόθηκε σε όλους/ες μας η ευκαιρία για άλλη μια φορά να εκμεταλλευτούμε άλλον έναν από τους δημόσιους χώρους της πόλης, για να ανταλλάξουμε ιδέες, απόψεις και προτάσεις περί ενεργειακού ζητήματος.

Εμείς από τη μεριά μας, συνεχίζουμε τον αγώνα πλάι πλάι, αναζητώντας πάντοτε τον δημόσιο λόγο και χώρο, μέχρι να κερδίσουμε μια ζωή, με ελεύθερη γη, υγεία και αξιοπρέπεια.

Για τη γη και την ελευθερία.

*Σύντομα θα ανέβει στο διαδίκτυο η μαγνητοφώνηση της εκδήλωσης.

Ανοιχτή συνέλευση στα Γιάννενα ενάντια στις εξορύξεις υδρογονανθράκων [Ανοιχτή συνέλευση: κάθε Τετάρτη στις 8μμ στον ε.κ.χ Αλιμούρα]

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις